Něco k alkoholu

I když to není moje doména, tak občas nahlédnu i do drbavých časopisů a v některých bývají uveřejňovány recepty i nějaké ti tipy a triky. Některé vychytávky nejsou špatné. Co ovšem stojí za zamyšlení je, že do většiny rad používáme alkohol jako ingredienci. Přiznám se, že to dělám i já. Je ovšem zajímavé, jak člověk už požíváním přezrálého, nakvašeného ovoce přišel na chuť alkoholu a jak mu dokázal v mnoha případech i podlehnout. A proto budu citovat"pokud se na párty podává alkohol, určitě připravte dostatek jídla. Následky pití pak budou méně bolestné-vsaďte na klobásky,šunku a sýry."

přidejte na:

03. 08. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Aneb důvod se vždy najde.

07. 08. 2010, 20:52

Ajaja
Ano, ano - učiˇme tím zadost tradované "pravdě", že žaludek je třeba namastit, aby alkohol po mastném sklouzl a neškodil :-))

Ajaja 07. 08. 2010, 18:04

Ajaja
Ale kdepak, to je třeba jen dobré věci dát dohromady...

Ajaja 08. 08. 2010, 20:52