Něco pro salát

Saláty důkladně propereme, necháme okapat a jednotlivé listy raději trháme, nekrájíme! Mimo nejznámějších salátů, jako: hlávkový, ledový salát a čínské zelí, je dobré vyzkoušet i méně známé, jako římský salát, rukolu, či dubáček. I lolo roso nemá špatnou chuť. Kupované dresinky bývají tučné a kalorické, raději si připravme domácí zálivku. Jednotlivé ingredience vložíme do uzavíratelné sklenice, promícháme, uzavřeme a prošejkrujeme(protřepeme).

přidejte na:

18. 07. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Po vyzkoušení všech možných zálivek jsem u listových salátů skončila jen u zakapání olejem a je to pro zachování chutě salátu to nejlepší. A nejradši mám polníček - ten si zakusuji jen tak snad ke všemu...

Ajaja 19. 07. 2010, 08:46