Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nejlepší českou cukrárnu najdete ve Vodičkově ulici v centru metropole!

Cukrárna Saint Tropez je již oficiálně nejlepší cukrárnou v České republice. V rámci soutěže Czech Gastronomy Awards 2012 pořádané společností Conventia zvítězila Cukrárna Saint Tropez v konkurenci cukráren z celé České republiky. Zároveň se stala vítězem na Praze 1.

62018_mediumVeřejnost vyhodnotila Cukrárnu Saint Tropez jako nejlepší cukrárnu v České republice a právem ji patří ocenění Cukrárna roku 2012, které vzešlo ze soutěže Czech Gastronomy Awards 2012 pořádané společností Conventia. Cukrárna Saint Tropez vyhrála v konkurenci cukráren z celé České republiky. V Praze zároveň porazila síť cukráren Paul, která zvítězila v dílčích městských částech kromě Prahy 1, kde prvenství patří rovněž Cukrárně Saint Tropez.

„Jménem Cukrárny Saint Tropéz bych rád poděkoval všem zákazníkům za jejich přízeň, která nám přinesla vítězství v soutěži o nejlepší Cukrárnu roku 2012 v České republice.“ Poděkovali majitelé cukrárny pan Lukáš Otys a manžele Ing. Michaela Nosálová a Ing. Jiří Nosál.

„Ocenění nám dělá opravdu velkou radost a je významným potvrzením správnosti trendu, který držíme již přes tři roky, kdy velmi lpíme na dodržování přísných výrobních postupů s využitím nejkvalitnějších surovin. Zároveň je tato cena závazkem, ale zároveň motivací pro další práci a v budoucnu možná i pro otevření dalších provozoven.“ dodal spolumajitel Lukáš Otys.

62020_mediumPražská cukrárna Saint-Tropez je také tvůrcem českého rekordu v podobě největší tabulky čokolády, kterou vytvořila v rámci svého otevření 1. června 2009 nebo originální valentýnské akce, kdy ukryla do svých čokoládových bonbonů 3 pravá rubínová srdce. Cukrárna má ve své nabídce sladké i slané pečivo, čerstvé croissanty, výjimečné čokoládové bonbony a další lahůdky. Díky dlouhodobé spolupráci s Valrhonou se stala také jediným partnerem této světové čokolády v České republice, čehož dosáhli v konkurenci pražských pětihvězdičkových hotelů.

62022_mediumCukrárna se stala i za svou krátkou historii oblíbeným místem všech milovníků kvalitních dortíků a čokolády. Mezi stále hosty patří i některé české celebrity jako jsou například Renata Langmannová, Vendula Auš Svobodová, Libor Bouček, Jiří Mádl nebo kandidát na prezidenta Tomio Okamura.

Fotogalerie

Šéfredaktor

11. 12. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře