Nemáte plán na víkend?

Víkend již klepe na dveře, a přestože předpověď počasí není příznivá, sedět doma určitě nemusíte. Pokud se Vám nechce vyrazit do hor, navštivte nějakou z gastronomických událostí, kterých se tento víkend uskuteční opravdu mnoho:
  
Zlínský kraj je tuto sobotu věnován milovníkům uzenin, v Kulturním domě obce Machová bude po celé sobotní dopoledne probíhat Košt klobás. A jestliže budete mít po těchto pochoutkách žízeň, můžete ji uhasit za zvuku cimbálové muziky v Popovicích na Josefovské výstavě vín

Středočeský kraj nabídne tuto sobotu zabijačkové lahůdky na Ladovských vepřových hodech ve Velkých Pavlovicích. Mimo výborného jídla můžete zhlédnout 1. pokus o tvorbu soch z ledového obrusu v podání studentů a učitelů VOŠ uměleckoprůmyslové a SŠ uměleckoprůmyslové Praha.

Jestliže neholdujete masu, můžete vyrazit do Brna, kde je pro vás připraven VeganFest. Kromě zajímavostí o veganské výživě se dozvíte také to, jaké cvičení je pro vegany vhodné a zda je možné, aby byl veganem i váš pejsek.

Nezaujala vás zatím žádná z akcí a raději byste okusili pochoutky exotičtější kuchyně? V tom případě se vydejte do Prahy. V restauraci Rickshaw jsou pro vaše chuťové pohárky připraveny Speciality inspirované Čínou. Za pouhých 780 Kč ochutnáte Amuse buche, jemně pálivou nakyslou polévku s kachním masem, bambusovými výhonky, černými houbami a zeleninou, liči sorbet, pečená vepřová žebírka s hoi sin omáčkou podávaná s rýží a na závěr banánový sorbet s čokoládovým mousse a karamelizovaným banánem. 

Ať už si vyberete jakoukoli námi doporučenou akci, přejeme Vám, abyste si ji maximálně vychutnali!
přidejte na:
Šéfredaktor

14. 03. 2014

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář