Moje dcera, která neměla nikdy nejmenší stravovací potíže náhle začala mít strašné bolesti břicha, nadýmání, nevolnosti a kdoví co ještě.
Byli jsme už celí zoufalí, nechtěla jíst, bála se, trvalo to dost dlouho, než lékaři zjistili v, že v 26ti letech náhle začala trpět alergií na mléko. Zda bílkovinu či laktózu, to ji nechali ať si zjistí sama, píše si po čem je jí špatně. To je dnešní zdravotnictví.
No, tak jsme doma diagnostikovali laktózu a já mám očistec.
Manžel má cukrovku, dcera alergii na mléko, sýry a podobně a já vysoký cholesterol prosím! Z čeho - to nevím, na 99% ze stresu.
Ze zdravé rodiny, která zkonzumovala co jí na stůl přišlo, se stala během chvilky rodina hypochondrů.
Já, jako správná bylinkářka do všech liju čaje, už jsem i přistoupila na staré babské metody, ale vařím hodně po svém.
Do buchty místo mléka dám vodu. A ejhle, nikdo ani nic nepoznal! My ještě nakonec ušetříme! Dnes jsem vařila kuře na paprice a místo smetany tam dala jakéhosi sojového Zajíce v prášku a jak to bylo dobré! K nepoznání od jindy!
Pekla jsem buchtu, tu jsem hodila dia cukr, nahoru normální, Vanilkový cukr používám běžně, neb jedna lékařka řekla manželovi, že se musí cukru vyhýbat na 100%, druhá, ať klidně sladí a nepřehání to. Vyhověla jsem tedy oběma a manželovi cukr poklesl.
A co se mnou? Z jídla to nemám, takže jak mne někdo rozčílí, hned ho zpacifikovat, než mne klepne.
Prášky jsem striktně odmítla a krev si nechám odebrat až za půl roku. Ještě se budu stresovat zase tím, že se stresuju...
A mohu vydat speciální kuchařku s názvem "Jak šidit poctivé pokrmy".
Nesnášenlivost laktózy
22. 02. 2011
Fotogalerie
Další články
Komentáře
Přidat komentář© 2024, Railsformers s.r.o.
ilczinkejsn 24. 07. 2012, 16:45
Roxana 25. 07. 2012, 23:12