Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nová soutěž s kořením ROSSK – zapojte se i vy!

9680_smallPřinášíme Vám novou soutěž o ceny společnosti Rossk, specializované prodejny koření. Vyzkoušeli jste už koření, které je tak známo svou kvalitou chuti a výjimečným aroma? Pokud ne a chtěli byste jednoduše získat balíčky vybraného koření na Vánoce, soutěžte s námi! Je to velice jednoduché. Soutěží se o nejlepší popis ingredience a její fotografii. Zašlete nám do konce listopadu 2009 své výtvory vybraných ingrediencí spolu s vlastní fotografií.  My vyhodnotíme ty nejlepší a umístíme je na naše stránky. Vy se pak můžete těšit na odměny v podobě voňavých balíčků směsí vánočního koření. Vybírat můžete z následujících ingrediencí:

  • Bedla
  • Jehněčí ledvinky
  • Kefír
  • Krabí tyčinky
  • Nutela

Popisy s fotografiemi zasílejte na e-mailovou adresu: sefredaktor@srecepty.cz
Soutěže se mohou zúčastnit i neregistrovaní uživatelé. Výherce uveřejníme na konci listopadu 2009.

Fotogalerie

Šéfredaktor

20. 10. 2009

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Edita
Jak to má být dlouhé?

Edita 21. 10. 2009, 14:31

Šéfredaktor
Staci rozsah okolo 500 znaků, ale inspirujte se u ostatních popisů našich ingrediencí. Jen upozorňuji, že fotky by měly být váš vytvor, aby nebyly dohledatelne jinde z duvodu autorských prav nekoho jineho.

Šéfredaktor 21. 10. 2009, 18:16

Facebook komentáře