Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Novoroční oslavy bez kocoviny

Vyzkoušejte zaručený vyprošťovák v podobě 100% jablko-rajčatové šťávy Vitaminátor.

61920_mediumProbíhají u Vás silvestrovské oslavy v bujarém veselí a se sklenkami dobrého moku? Pak možná patříte mezi ty, kdo druhý den ráno proklínají svou nedisciplinovanost, bolí je hlava i „celý člověk“ a marně přemýšlejí, jak s nepříjemnou kocovinou co nejdříve zatočit. Věděli jste, že zaručeným lékem na bolehlav i žaludek na vodě je čerstvá rajčatová šťáva? Ráno po bouřlivé oslavě si ji pravděpodobně asi nepřipravíte, nezapomeňte se tedy zásobit s předstihem. Ideálním řešením je 100% čistá přírodní šťáva Vitaminátor se zbrusu novým složením jablko - rajče.

61919_mediumČerstvá kombinace jablko - rajče představuje stejně jako ostatní varianty šťávy Vitaminátor koktejl nabitý vitamíny, minerály, vlákninou i dalšími účinnými látkami. Právě proto s  kocovinou rychle zatočí. Navíc má obdivuhodné detoxikační a regenerační schopnosti, je tedy dokonalým balzámem pro unavený organismus. Odstraňuje pocit překyselení a je vynikajícím zdrojem filtrované vody, která na tělo blahodárně působí, a to nejenom při stavech spojených s konzumací alkoholu.

Základem tohoto zdraví prospěšného produktu je jablko – díky sladkosti chuti vhodně vyvažuje chuť rajského jablka. Bohatá a hustá šťáva Vitaminátor je zcela přírodního původu, neobsahuje žádná barviva, cukry, konzervanty a je neředěná.

Ovocná šťáva je zabalena do unikátních plastových obalů se speciálním ventilem, který do vaků nepropouští vzduch. Tento patentovaný systém výrobku propůjčuje dlouhou trvanlivost - u neotevřeného balení se jedná až o 6 měsíců, otevřený mošt je nutné zkonzumovat do 21 dní. Vaky jsou umístěny do kartonových krabic, které usnadňují přenos a skladování.

Šťáva Vitaminátor jablko - rajče je v prodeji v balení o objemu 2, 3 a 5 litrů. Všechny produkty lze zakoupit přímo na e-hopu společnosti na www.vitaminator.cz.

61918_medium

Fotogalerie

Šéfredaktor

28. 12. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře