Pečeme s ořechy

Předvánoční doba přeje pečení, a to nejen cukroví. Pokud hledáte tipy co upéct k nedělní odpolední kávě, máme pro vás pár tipů. Ořechy dodají vašemu pečení jedinečnou chuť a tělu dopřejete i přes to nějaké vitamíny. Bábovky anebo ořechový dort bude ta správná volba. Ořechy, zejména ty vlašské, se vyznačují tělu velmi blahodárnými látkami. Obsahují dostatečné množství nenasycených tuků, které jsou velmi cenné a zdraví prospěšné.

#damejidlo-siroky 

Buchtová bábovka

Zkuste obměnit náplně. Vytvoříte tak chutnější variantu. Výběr necháme již na vás. 

Náplň můžete použít tvarohovou, marmeládovou, ořechovou nebo třeba i makovou. 

Povidla nebo jablka také nejsou na škodu. Nemáte ani jednu surovinu doma? Zkuste použít klasické kakao. Návod na přípravu náplně naleznete v receptu.





Jak již název napovídá, čím více ingrediencí do bábovky přidáte, tím bude výsledná bábovka barevnější. 

Zkuste kandované ovoce, kokos, rozinky, brusinky nebo různé druhy oříšků. Pro milovníky čokolády nesmíme zapomenout ani na tu. 


Ořechový dort


Dort patří k českým klasikám. Srdce zbožňovatelů ořechů jen zaplesají. 

Zařaďte ořechy do vašeho každodenního života. Tuky z ořechů vám dodají velmi zdravé nenasycené tuky. Obsahují také omega-3 mastné kyseliny, které bojují proti zánětům v těle.

Výsledný dort můžete ozdobit polevou, ořechy nebo i kokosem. V e-shopu zodo.cz zakoupíte kokos i veškeré oříšky. Výběr je opravdu rozmanitý a potěší každého z vás. 


#tescoma-siroky 
přidejte na:

14. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář