Pár dobrých rad - spíš na vánoce

Ale Ty stejně budou za chvíli, jak ten čas letí!
Pokud máte nové formičky na cukroví, či jste je řádně vymyly, je dobré je vystříkat trochu olejem ve spreji, jinak se špatně vyklápějí.
Buďte věrni českým originálům! Náš "tuzemák" v pečení nic nenahradí, vanilkový lusk voní více, jen ho skladujte řádně uzavřený, aby neztratil aroma. Vanilkový cukr si nasypte do sklenice a zabodněte do něho pár lusků, krásně voní!  Rum dobře ukliďte - "vypařuje se" :-)
Vanilkové rohlíčky nikdy neobalujte rovnou z plechu horké, jak všude doporučují, cukr taje. Nechte je trochu vychladnout, drží na nich dobře.
Výborně se pracuje se silikonovým plátem, který nahradí vál ze dřeva. Je skladný, nelepí se a dobře se myje.

58082_medium

přidejte na:
Roxana

24. 05. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.