Park restaurant VTPO

Nový provozovatel, p. Hartel, v červenci 2009, převzal restauraci VTPO (Vědecko-technologický park v Ostravě), Park restaurant.  Jeho mnohaleté zkušenosti s vedením restaurací na zahraničních lodích se rozhodnul zúročit i na domácí půdě a nás zajímalo, jaké jsou jeho plány a vize s vedením restaurace do budoucna.

Převzetí Park restaurantu sice neprobíhalo příliš hladce, ale houževnatost a odhodlání p. Hartela zanedlouho změnilo úroveň stravování na VTPO, na kterou byli do té doby hosté zvyklí. Jídla jsou připravována z čerstvých potravin a jídelníček nabízí jak tradiční českou klasiku, tak i speciality světové kuchyně. Restaurace nabízí snídaňové i polední menu. V době polední pauzy je velice obtížné najít místo k sezení, protože restaurace začala být vyhledávaná nejen pracovníky parku, ale i hosty odjinud. P. Hartel se sReceptům.CZ svěřil, že od příštího roku plánuje i tematické gastronomické akce u příležitostí různých svátků jako jsou Vánoce, Velikonoce nebo podzimní zvěřinové hody či ochutnávky vín.  Jeho snem je nabídnout svým zákazníkům do budoucna i pokrmy připravované vyhlášenými světovými kuchaři, s nimiž se během své desetileté praxe v zahraničí seznámil. Pokud by se stal tento sen realitou, hosté restaurace se mohou těšit na nevšední gastronomické zážitky.

P. Hartel ovšem není jen obyčejným provozovatelem restaurace. Jeho profesní záběr je mnohem širší. Nedávno se v jeho restaurační kuchyni točil vánoční díl televizního pořadu „Pod pokličkou", který by se měl vysílat na ČT1 16. prosince 2009. Rovněž se snaží zapojit do projektu „Ochutnejte Českou republiku" a spolupracuje i s naším portálem o vaření, takže se naši uživatelé mohou těšit na pravidelné zprávy o plánovaných akcích a nějaký osvědčený recept z jeho kuchyně. Nezbývá nám, než popřát restauraci hodně spokojených zákazníků a p. Hartelovi splnění jeho plánů do budoucna.

přidejte na:
Šéfredaktor

10. 12. 2009


Další články

Přidat komentář