Vzpomněla jsem si na jednu radu od kuchařky, profesionálky.
Nevím, třeba to tak děláte, ale já to tak vždy nedělala. Když chceme mít maso šťavnaté a aby se nespeklo v malý kousek, dejte ho do co nejvyhřátější trouby jak to vůbec jde. Pak teprve po chvíli teplotu stáhnout, aby se nespálilo u uvnitř nebylo syrové.
Přiznám se, že jsem mnohdy dala maso do málem studené trouby a pak teprve různě regulovala teplotu podle potřeby. Teď troubu zapínám ještě dlouho předtím než se pustím do úpravy masa. Třeba jsem tu chybu dělala jen já...
Pečení masa I.
15. 01. 2011
Další články
Komentáře
Přidat komentář© 2024, Railsformers s.r.o.
16. 01. 2011, 21:15
Roxana 16. 01. 2011, 23:00