Chtěla bych se jenom zmínit o tom, co možná sousta z vás ví, někdo ne.
Při pečení křehkého cukroví si dávám do trouby smaltovaný hrneček s vodou, cukroví, jako třeba vanilkové rohlíčky, se tak nelámou, protože je tam vyšší vlhkost vzduchu, tudíž nejsou tak vysušené a křehké na dotyk při obalování v cukru.
Dále pozor na filtr vzadu v troubě, pokud ho tam máte.
Při pečení masa tam musí být, aby šťáva nestříkala dovnitř. Naopak při pečení buchet a pečiva, zvlášť bábovek, jej vyndejte, krásně se umyje v myčce i bez různých odmašťovacích drastických čisticích prostředků.
Já toto nedělala a stálo mne to pak pracné čištění, nehledě, že bábovka nemusí naskočit apod. Nyní mám 2 roky nový sporák - v důsledku stěhování, ten samý, protože se mi osvědčil a konečně jsem si to v manuálu přečetla a důsledně to dělám.
29. 11. 2010, 21:25
Roxana 30. 11. 2010, 13:02
30. 11. 2010, 20:23