Pivní slavnosti

PIVO POTEČE PROUDEM!

BOHUMÍN: Team revival, Kroky Michala Davida, K2 - dívčí rocková kapela, Grog, Kapela Rufus, Mužoreti ze souboru Direkt s.m.o. Kopřivnice, pivní soutěže, stánky s nejrůznějším občerstvením, atrakce pro děti a hlavně na 30 druhů čepovaných piv! To vše na letošních pivních slavnostech.

- sobota 11. 8. v 14:00 hod., 40,- Kč -

Program pivních slavností:
13:00 Reprodukovaná hudba
14:00 Kapela Rufus  
15:30 Soutěž vědomostní
15:45 Mužoreti - soubor DIREKT s.m.o. Kopřivnice - Valašští Mužoreti
16:00 K2 - dívčí rocková kapela
17:00 Mužoreti - soubor DIREKT s.m.o. Kopřivnice - Cvičení mužů s krýgly a kužely
17:15 Soutěž držení krýgle
17:30 Kroky Michala Davida
19:00 Soutěž pití piva na čas
19:30 Team revival
21:30 Grog
23:00 Konec

Team revival
Team revival z Ostravy, je jediný revival Teamu, jehož kvality osobně ocenil Palo Habera. Slovenská vlna těch největších hitů skupiny Team Vás pohltí a nenechá chladnými. Budete přesvědčeni, že před Vámi stojí skutečný Palo Habera.

61042_mediumKroky Michala Davida
Výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Jediný autorizovaný revival v ČR a SR s přímou podporou Michala Davida. Skupina Kroky Michala Davida je sestava třech profesionálních muzikantů, kteří svým nasazením dokonale oprašují atmosféru let osmdesátých - hity nestárnoucího Michala Davida. V současné době jsou jednou z nejžádanějších kapel na V.I.P. akce, diskotéky, městské slavnosti, kluby i samostatné koncerty v Čechách i na Slovensku. Velkou předností skupiny je minimální rozdíl v projevu a aranžích od originálu. Přímým patronem skupiny je totiž sám Michal David, který s kapelou intenzivně spolupracuje. Hity Michala Davida jsou prostě nesmrtelné a v podání skupiny Kroky Michala Davida, které upravily jeho největší hity do moderních aranží, slaví obrovský úspěch. Krokům Michal David pomáhá a dokonce jim poskytl své originální hudební aranže. O velké oblibě této skupiny svědčí i fakt, že má kapela i svůj oficiální Fan Club, který čítá více než tisíc členů. Skupina vznikla na podzim roku 2010 a za půl roku svého hudebního působení odehrála již desítky vystoupení a úspěch slaví nejen po celé České republice, ale také i v zahraničí. Kroky Michala Davida tvoří známí muzikanti: Roman Andrlík, Petr Dick a David Laštovka.

61040_medium

Grog
Kapela Grog je jedna z nejslavnějších rockových bohumínských kapel, která vznikla na troskách rychvaldské skupiny Capitol. Jako kapela Grog to muzikanti rozjeli při jejich prvním vystoupení 13. srpna 1994 v Bohumíně-Záblatí na akci Srpnová noc. Mimochodem tato akce se každým rokem s kapelou Grog dodnes opakuje. Se skladbou „Vlezte mi na záda“ vyhrála v roce 1996 hitparádu Českého rozhlasu Ostrava „Ruleta“ a držela se v žebříčku od května do září. V prosinci 1999 se první deska Grogu s 15 skladbami objevila na pultech ostravských prodejen a v anketě Český slavík se usadila v tomto roce na 69. místě. V březnu 2005 se s videoklipem „Roky jdou“ dostala kapela do televizního pořadu „Dobré ráno“ na programu ČT1 a ČT2. V roce 2006 nahrála ve skřečoňském studiu U Valdy dlouho připravované CD s názvem Visalaje. Roku 2008 oznámila datum jeho vydání a tím byl 18. listopad. Rádio HEY se o rok později stalo Mediálním partnerem této kapely a se skladbou „Visalaje“ se Grog dostal do pravidelného vysílání rádia Hey. Jedním z jejich největších hitů je například píseň „Ego“. Získali v roce 2009 ocenění Osobnost roku 2008 v oblasti kultury, vyhlašované městem Bohumín.

K2
Dívčí rocková kapela z Hradce Králové. V tomto nástrojovém složení (kytara, basa, bicí) hraje sedmým rokem. K2 začalo fungovat asi před devíti lety jako dívčí duo, později trio. Styl byl o dost měkčí. Dnes mají za sebou několik set koncertů. Hrají nejen v Česku, ale i v Německu, Polsku, Rakousku, na Slovensku a třeba i v Bulharsku. Úspěšně jsme se zúčastnily i mnoha interpretačních, pěveckých nebo autorských soutěží (Evropahit, Naděje Beatu, Emergenza…). Od roku 2009 je na světě jejich debutové anglické album, které natáčely v Mnichově. V současné době připraví druhou, tentokrát českou desku.

61041_medium

Mužoreti ze souboru DIREKT s.m.o.
Kopřivnický taneční recesní soubor Dirket s.m.o. (společnost s myšlením omezeným) nabízí nevídaná vystoupení. Sklidili velký úspěch nejen v manéži Bolka Polívky.

Kapela Rufus
Skupina RUFUS je "živou legendou" mezi kapelami na Karvinsku. Její vznik se datuje k roku 2001. Od té doby aktivně zkouší, hraje, veřejně vystupuje a neustále na sobě pracuje. Kapela vznikla z původního seskupení  Deputat, takže část hudebníků spolu hraje už téměř 15 let...

přidejte na:
Šéfredaktor

06. 08. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář