Pochoutky z grilu jako od Pohlreicha

Také rádi grilujete, ale už vám docházejí nápady na pochoutky, kterými byste pohostili své přátele? Nezoufejte! Nemusíte stále připravovat ten samý pokrm, nechte se inspirovat výbornými recepty na grilování. Ať už se rozhodnete pro rybu, kuřecí či vepřové maso, existuje mnoho různých způsobů pro úpravu, abyste vaší návštěvě připravili opravdový gastronomický zážitek.


Máte rádi hamburgery? Připravte si je doma na grilu přesně podle vašich chutí. Potřebovat budete samozřejmě burgerové housky, které však seženete v každém hypermarketu. Potom už stačí zvolit maso, na které budete mít právě chuť. Jakmile budete mít maso hotové, vložíte jej do housky, přidáte plátkový sýr, zeleninu, nějaký pikantní dip a můžete se do této pochoutky zakousnout. Pro ještě lepší chuť můžete housky na grilu opéct, čímž dodáte svým grilovaným hamburgerům tu správnou křupavost.



Že jste ještě nikdy nezkoušeli grilovat mořské plody? Co nejdříve to napravte! Zkuste si připravit například salát z grilovaných mořských plodů, k němuž se jako příloha výtečně hodí rozpečená bageta s česnekovým máslem.

Mnoho lidí dává přednost grilovanému masu, ale co takhle vyzkoušet i nějaký bezmasý pokrm? Na grilované cuketě, ananasu, či plněném chlebu si zaručeně všichni pochutnáte a vy se budete moci těšit z usměvavých tváří plných uznání. Nebraňte se novým věcem a zkuste experimentovat. Máte-li ve svém okolí vegetariány, věřte, že grilovaný sýr bude to pravé pro ně.

Výhodou moderní doby je také existence elektrických grilů, jejichž zásluhou si můžete grilované speciality dopřávat v kruhu rodinném i s přáteli v pohodlí a teple vašeho domova v zimních měsících. 

přidejte na:
Šéfredaktor

20. 11. 2013


Další články

Přidat komentář