Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pomoc barvě vývaru

Zdá-li se nám někdy, že je masový vývar barevně světlý, stačí přidat povařit celou, jen málo oloupanou cibuli (Málo oloupaná, znamená,že na ní alespoň jednu vrstvu barevné slupky necháme). Kdybychom ji neoloupali vůbec, tak by barva byla až moc sytá. Po uvaření ji můžeme vyjmout a vyhodit nebo jsou i tací, co jim takto uvařená cibule chutná.

02. 06. 2010


Přidat komentář
Ajaja
Můžeme také přidat špetičku šafránu - vylepšíme tak nejen barvu, ale i chuť.

Ajaja 03. 06. 2010, 17:36

Thumb
Stejně tak i zázvor napomáhá zase trávení.

03. 06. 2010, 19:59

Facebook komentáře