Pomoc barvě vývaru

Zdá-li se nám někdy, že je masový vývar barevně světlý, stačí přidat povařit celou, jen málo oloupanou cibuli (Málo oloupaná, znamená,že na ní alespoň jednu vrstvu barevné slupky necháme). Kdybychom ji neoloupali vůbec, tak by barva byla až moc sytá. Po uvaření ji můžeme vyjmout a vyhodit nebo jsou i tací, co jim takto uvařená cibule chutná.

přidejte na:

02. 06. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Můžeme také přidat špetičku šafránu - vylepšíme tak nejen barvu, ale i chuť.

Ajaja 03. 06. 2010, 17:36

Chybí obrázek
Stejně tak i zázvor napomáhá zase trávení.

03. 06. 2010, 19:59

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.