Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pomoz si, jak umíš...

Pečeme-li či grilujeme-li kuře vcelku, používáme zpravidla speciální stojan, Nemáme-li ho, použijeme podle rady od Tudy bábovkovou formu s hrotem, na který kuře posadíme. Má to výhodu, že puštěná šťáva stéká do formy a můžeme ji pak použít. Ale pozor na to, jakou bábovkovou formu chcete použít ! Některé mají vrchol hrotu plný, tam je to v "pohodě". Ale jiné mají volný otvor - ten tedy musíme zakrýt. Například alobalem. Pokud bychom to neudělali, šťáva z kuřete by stékala mimo formu a nám by přibylo nemilé čištění.

Ajaja

02. 09. 2010


Přidat komentář
Thumb
Anebo vložit pekáč, či plech pod formu a tím pádem chytíme i šťávu.

02. 09. 2010, 21:13

Facebook komentáře