Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Předposlední prázdninový víkend ve znamení švestek!

Užijte si předposlední prázdninový víkend na maximum - VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ je tady! 
 
Poslední prázdninový víkend ve znamení švestek!
Připraveny jsou pro vás všelijaké trnkové speciality, mezi nimiž nechybí ani švestkové knedlíky, povidla, omáčky k masu, sušené a nakládané švestky. Neodmyslitelnou součástí této akce je také dodržování pitného režimu, a právě proto bude k dostání také Valašská slivovice. Pro milovníky plněných knedlíků a velké jedlíky je připravena soutěž v pojídání švestkových knedlíků. 

Dvoudenní akce je doslova "natřískaná" hudebními hvězdami. Těšit se můžete na skupinu Kryštof, Nebe, Vypsanou fixu, UDG, Miro Žbirku, Davida Kollera či XINDL X. Na alternativní scéně vystoupí Komici s.r.o., konkrétně vynikající showman Miloš Knor v doprovodu neméně dobrého Tomáše Matanohy. 

Vstupné: 

Permanentka

 
Permanentka - 1. vlna předprodeje (do 31.5.2013)490,-
Permanentka - 2. vlna předprodeje (do 22.8.2018)590,-
Permanentka na místě660,-

Jednodenní vstupenka

 
Jednodenní vstupenka - 1. vlna předprodeje (do 31.5.2013)280,-
Jednodenní vstupenka – 2. vlna předprodeje (do 22.8.2018)330,-
Jednodenní vstupenka na místě380,-

Dětská vstupenka

 
Dětská vstupenka (pouze na místě)180,-
Děti do 1m v doprovodu rodičů vstup zdarma 


Kdo by odolal?   

Fotogalerie

Barbora Šumná

23. 08. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře