Přírodní afrodiziakum: Povzbuďte svůj milostný život nejen o Valentýnu

Touha po vzrušení a vášnivých nocí je v nás zakořeněná od nepaměti. Už ve starém Egyptě se tamní lidé nebáli konzumovat ještěří ocásky nebo krokodýlí penis k tomu, aby v sobě pocítili nezkrotnou sexuální touhu. Nezůstalo však pouze u živočišných produktů a unikátní účinky byly přisuzovány i širokému spektru rostlin. Ty se jedly v syrovém stavu nebo se z nich připravovaly „magické“ lektvary lásky a masti s lokálním užitím. 

Jestli byly tyto účinky vyvolané opravdu výše uvedenými potravinami už nezjistíme, ale naštěstí víme, že existují přírodní afrodiziaka, která se dají poměrně jednoduše sehnat a ještě z nich jdou připravit zajímavé a chutné pokrmy. 

ÚSTŘICE
Přírodní afrodiziakum: Povzbuďte svůj milostný život nejen o Valentýnu

Ústřice patří jednoznačně k nejznámějším přírodním afrodiziakům. Blahodárné účinky ústřic ale netkví pouze ve zvýšení libida! Jejich konzumace zlepšuje stav pleti, posiluje imunitu a čistí tepny. Mimo jiné jsou ústřice bohaté na železo, čímž zrychlují fungování metabolismu a tělu přinášejí příliš aktivní energie.

Pokud vám z nějakého důvodu ústřice nevoní, můžete zkusit připravit na místo nich krevety. Ty mají dle odborníků stejně vzrušující účinky.

CELERPřírodní afrodiziakum: Povzbuďte svůj milostný život nejen o Valentýnu

Celer máme pravděpodobně všichni doma, ale jen málokoho by napadlo, že by mohl mít nějaké povzbuzující účinky. Jeho účinky se projevují při pravidelném užívání a to hlavně v podobě zvýšeného průtoku krve v těle a celkové energii. 

MACA

Maca patří mezi velmi rozšířené výživové doplňky, které jsou zpracovány z kořene rostliny Maca. Ta je skvělým nositelem živin a energie. Velmi efektivně pomáhá vyrovnávat hormonální hladinu u žen i mužů a vědecké studie dokázaly, že při pravidelném užívání zvyšuje i chuť na sex. Maca je mimo jiné výborná i na podporu plodnosti u žen, zvyšuje činnost spermií a řeší problémy s erekcí.

přidejte na:
Šéfredaktor

10. 02. 2020

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář