První sériové kurzy vaření z dílny Chefparade startují v roce 2013!

Škola vaření Chefparade přináší další NOVINKU v oblíbených kurzech vaření:

5 druhů sériových kurzů po 5 kurzech jen za 5 900,- Kč.

A co konkrétně je připraveno? Sériové kurzy České, Francouzské, Italské kuchyně, kurz Masových specialit a kurz Ryb a darů moře.

A jak budou kurzy probíhat?

62067_mediumÚčastníci se budou setkávat v uzavřené skupince jednou za 14 dní a společně s šéfkuchařem proniknou do tajemství vybrané kuchyně. V Chefparade je vaření o poznání, zábavě i hře, ale hlavně o lásce k dobrému jídlu z kvalitních surovin.

Účastníci se naučí pracovat s kuchyňským náčiním, poznávat ty správné suroviny pro co nejlepší kulinářský výsledek, jak a kde ty správné ingredience nakupovat. Naučí se rozpoznávat kvalitní a čerstvé maso, ryby, ovoce a zeleninu. Stanou se mistry ve filetování, porcování, po kurzu připraví svíčkovou jako od babičky, výtečné dezerty jako je např. Creme Brulée. Záleží jen na kuchyni, kterou si zájemci vyberou.

Délka jedné lekce je cca 3,5 hod. Jako bonus obdrží od Chefparade certifikát o absolutoriu a přípitek výtečného Prosecca na uvítanou zdarma.

Poslední kurz bude slavnostním vyvrcholením snažení všech účastníků a budou si moci pozvat jednoho svého hosta a pochválit se tak svým kuchařským uměním.
Kurzy budou spuštěny v únoru roku 2013.
Jednou během série je možný jeden náhradník.

Více na www.chefparade.cz nebo petra@chefparade.cz

přidejte na:
Šéfredaktor

02. 01. 2013

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář