Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

První sériové kurzy vaření z dílny Chefparade startují v roce 2013!

Škola vaření Chefparade přináší další NOVINKU v oblíbených kurzech vaření:

5 druhů sériových kurzů po 5 kurzech jen za 5 900,- Kč.

A co konkrétně je připraveno? Sériové kurzy České, Francouzské, Italské kuchyně, kurz Masových specialit a kurz Ryb a darů moře.

A jak budou kurzy probíhat?

62067_mediumÚčastníci se budou setkávat v uzavřené skupince jednou za 14 dní a společně s šéfkuchařem proniknou do tajemství vybrané kuchyně. V Chefparade je vaření o poznání, zábavě i hře, ale hlavně o lásce k dobrému jídlu z kvalitních surovin.

Účastníci se naučí pracovat s kuchyňským náčiním, poznávat ty správné suroviny pro co nejlepší kulinářský výsledek, jak a kde ty správné ingredience nakupovat. Naučí se rozpoznávat kvalitní a čerstvé maso, ryby, ovoce a zeleninu. Stanou se mistry ve filetování, porcování, po kurzu připraví svíčkovou jako od babičky, výtečné dezerty jako je např. Creme Brulée. Záleží jen na kuchyni, kterou si zájemci vyberou.

Délka jedné lekce je cca 3,5 hod. Jako bonus obdrží od Chefparade certifikát o absolutoriu a přípitek výtečného Prosecca na uvítanou zdarma.

Poslední kurz bude slavnostním vyvrcholením snažení všech účastníků a budou si moci pozvat jednoho svého hosta a pochválit se tak svým kuchařským uměním.
Kurzy budou spuštěny v únoru roku 2013.
Jednou během série je možný jeden náhradník.

Více na www.chefparade.cz nebo petra@chefparade.cz

Fotogalerie

Šéfredaktor

02. 01. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře