Pudink ve skrytých podobách

Všichni dobře víme co vlastně pudink (též puding) je. Jde o sladký zákusek, který se připravuje z mléka, pudinkového prášku, případně cukru. Dá se podávat za tepla, studena i v různých příchutích, které lze zakoupit nebo stačí trochu zaexperimentovat. Můžete si tak vytvořit širokou škálu chutí. Ale věděli jste jaké další využití pudink může mít?

#chefparade-siroky

Kokosový pudink

Zastáváte doma anglickou vánoční tradici, kde nesmí chybět na stole Vánoční puding, ale nemáte dostatek surovin, které jsou k tomu potřeba? Nebo jednoduše vám tolik nechutná a nechcete jej na stole mít pouze jako dekoraci, dokud se onoho pudinku neuráčí někdo jiný dotknout? 

Zkuste náš klasický pudink v netypické podobě, který ne jen provoní domácnost, ale také zachutná stejně jako od maminky.





Pudinkové cukroví

Stále přemýšlíte nad novými druhy cukroví a ty, které pravidelně nacházíte, už vám v chuti přijdou moc běžné a nezajímavé? 

Mimo jiné, zde nabízené recepty, vyzkoušejte pudinkové cukroví! Je velmi levné na suroviny i snadné na přípravu. Ta je podobná přípravě jakéhokoliv jiného druhu cukroví, ale chuť zůstává jedinečná a pudinku věrná!






Pudinkový koláč

Nebaví Vás pečení cukroví nebo jednoduše chcete nějaké kousky uschovat, a proto zakazujete jeho ujídání ne jen sobě, ale i ostatním členům domácnosti? Přesto chcete sebe i ostatní obdarovat něčím sladkým ještě před Štědrým dnem, do kterého chybí stále tolik dní? 

Chuť na sladké dokáže být ubíjející. Neváhejte připravit tento pudinkový dezert s čokoládovou tečkou na konci, u kterého špetka experimentování vůbec nevadí.










#butlers-siroky 
přidejte na:
Šéfredaktor

19. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář