Italská rajčatová omáčka

Nevíte, co s rajčaty? Nechte se inspirovat tímto videem a připravte si z nich výbornou polévku nebo omáčku k těstovinám!

Ingredience:
  • 2 kg vyzrálých rajčat
  • řapíkatý celer
  • mrkev
  • bazalka
  • olivový olej
  • česnek
  • sůl
  • pepř
Do hrnce vlijeme olivový olej a přidáme dva stroužky česneku. Poté do hrnce přidáme nakrájený řapíkatý celer a na kostičky nakrájenou mrkev. Spařené a oloupané rajčata nakrájíme na kostičky a pomaličku přisypeme do hrnce. Po zamíchání přidáme bazalku, zamícháme, ztlumíme teplotu a budeme vařit, dokud se rajčata nerozvaří. Po rozvaření tyčovým mixérem rozmixujeme. Rozmixovanou omáčku dosolíme a dopepříme. 

přidejte na:
Šéfredaktor

13. 01. 2014


Další články

Přidat komentář