Silvestrovská oslava je jednou do roka. A to doslovně. Zrovna na vás padlo, že je párty této události u vás doma a hledáte inspiraci k podávanému jídlu? Vyzkoušejte tyto chutné a přesto rychlé recepty, kterými své příbuzné okouzlíte pohledem i chutí!
#chefparade-siroky
Jemný bramborový salát
Ano, brambory musí být všude. Tato hlíznatá rostlina patří mezi nejvýznamnější jednoleté plodiny, která je oblíbená hlavně díky své nenáročnosti na podmínky při pěstování, ale také mimořádně vysoké výnosy.
Díky tomu je jednou z nejčastěji využívaných surovin ne jen v české kuchyni, ale i po většině zemí naší planety, rozhodně by neměla tedy chybět v té vaší!
Česnekoví slimáci
Česnek patří mezi nejpoužívanější surovinu v kuchyni a je charakteristický svou výraznou aromatickou vůní.
Má velmi významnou roli ve Francii, kdy jeho všestranné využití umožňuje dochucovat jídla různých druhů a rozdílných tepelných úprav - přes salámy, skopové, hovězí, rybí a jiné maso, ale také v salátech nebo u omáček. Své využití najde i v naší české kuchyni.