Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Soutěž o knihu Svět na pánvi

61913_mediumPozor, pozor! Máme pro vás další soutěž o knižní novinku "Svět na pánvi"! Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry – každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebo domácí recepty svých spolupracovníků. Všechny jsou ale vybrány tak, aby je zvládl uvařit i laik a aby se daly uvařit i u nás z běžně dostupných surovin.
Můžete si tak uvařit dobroty, které znáte z dovolené (z Rakouska či Německa nebo třeba z Karibiku), ale také vyzkoušet něco zcela nového (například recepty ze zaoceánské výletní lodi nebo soukromého ostrova).

Otázky do soutěže:

1. Kniha Romana Dolejše Svět na pánvi mapuje cestu za:

a) kuchařskou čepicí
b) šéfkuchařskou čepicí
c) kuchařským rondonem

2. Roman Dolejš NEVAŘIL:

a) v Rakousku
b) na Kajmanských ostrovech
c) v Kalifornii

3. Roman Dolejš se stal Kuchařem roku na Kajmanských ostrovech roku:

a) 2006
b) 2007
c) 2008

4. Všechny recepty v knize jsou uvedeny pro:

a) 2 osoby
b) 3 osoby
c) 4 osoby

5. Recept na pálený krém pochází:

a) z Německa
b) ze Švýcarska 
c) z Kuby

Odpovědi na otázky, které můžete zasílat na e-mail info@srecepty.cz, najdete v knize nebo na www.smartpress.cz

Máme pouze jeden výtisk a proto výherce bude jen jeden - 15. e-mail, jenž bude mít všechny správné odpovědi. Hodně štěstí 

Fotogalerie

Šéfredaktor

23. 11. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Šéfredaktor
Soutěž má již svého výherce. Blahopřejeme paní Ditě k výhře!

Šéfredaktor 29. 11. 2012, 14:24

Facebook komentáře