Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špikovací jehla a špikování

Také jste se rozhodli vylepšit chuť hovězího masa, učinit ji šťavňatější ? Takže jste zcela správně sáhli po slanince a chystáte se špikovat. Někdy to jde snadno, někdy hůře. Někdy si můžeme pomoci tím, že slaninku dáme na chviličku do mrazáku - pak se s ní lépe zachází a lépe se masem protahuje. Někdy to však nepomůže a pak přichází na řadu další pomůcka - špikovací jehla. Kousky slaninky nakrájíme velikostně tak, aby se daly zachytit v jehle. Doporučuji, aby slaninka měla tvar klínku a širší konec slaninky se protahuje masem naposledy. A ještě jedna rada - někdy je třeba vzít jehlu po protažení její špičky masem do utězky, aby neklouzala a lépe se dala protáhnout.

Fotogalerie

Ajaja

02. 05. 2010


Přidat komentář

Facebook komentáře