Sůl nad zlato

Sůl je pro naše zdraví nepostradatelná, ale nic se nemá přehánět. Přesolování našemu zdraví přímo škodí - srdci, ledvinám, zvyšuje krevní tlak... Ani si možná neuvědomujeme, že spoustu soli obsahují už hotové potraviny, takže s přisolováním velmi, velmi opatrně. Sůl můžeme nahradit i bylinkami. Pokud používáme k ochucení masa kořenící směsi, již nesolíme, neboť tyto obsahují i sůl.

přidejte na:
Ajaja

01. 06. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Zvláště, použijeme-li ještě i koření, pak opravdu se solí opatrně.

12. 06. 2010, 09:18

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.