Světový den ledového vína 2013

A máme tady opět pátek, což znamená, že pro jsme pro vás připravili další gastronomický tip na víkend.

Tento víkend se v Lednicko-valtickém areálu uskuteční již 3. ročník mezinárodní soutěže „Světový den ledového vína“. Soutěž spočívá ve výběru toho nejlepšího ze světové produkce ledových a slámových vín.  Pro veřejnost je připraven Open Air Festival s bohatým programem. Vstup na tento festival je po oba dva dny ZDARMA! 


Světový den ledového vína 2013

V sobotu můžete ochutnat z rozsáhlé nabídky českých a moravských vinařů, podívat se na ukázky tradičních řemesl či ochutnat speciality regionální kuchyně (halušky, bramboráky se zelím,..), ale také neobvyklé nápoje (okurková či bezinková limonáda). K poslechu bude hrát Petr Nagy a skupina Indigo, shlédnout můžete různé gastro show či taneční vystoupení pohybového studia Znojmo.

Neděle bude probíhat v podobném duchu jako předchozí, avšak hudební doprovod zajistí skupina Hradišťan.

Mimo jiné je pro návštěvníky z řad široké veřejnosti připravena soutěž, v níž hlavní cenou je víkendový pobyt pro dvě osoby v turisticky přitažlivých destinacích České republiky. Každý den se losuje 10 hlavních výher. Pro účastníky soutěže, kteří nemají zájem o tuto cenu, jsou připraveny upomínkové předměty. 

Světový den ledového vína 2013
přidejte na:
Šéfredaktor

30. 08. 2013


Další články

Přidat komentář