Syrovátka vs. náš organismus

Jak známe ze zkušeností našich babiček, syrovátka má velmi blahodárný vliv na náš organismus (podporuje správné zažívání, snižuje cholesterol, prospívá kůži - příznivě ovlivňuje i ekzémy, redukuje váhu). Pokud někomu nechutná ve své přirozené formě, může si ji obstarat jako sušenou. Vyrábí se např. pod názvem Amálka a tato nemá přidané cukry či sladidla, obsahuje tedy jen bílkoviny, vitamíny a minerální látky a z přidaných látek jen lecitin a omega 3 a 6.

přidejte na:
Ajaja

16. 05. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Kupuji si sušenou syrovátku a dávám si jí do kávy místo mléka.je to výborné.

Hloušková 17. 11. 2010, 22:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.