Taky jeden pohled na vitamíny

Denně bychom měli skonzumovat 400gramů zeleniny a ovoce. Ovšem ne každý na to jsme. Zkusme alespoň v době, kdy je sezóna ovoce a zeleniny trochu zvýšit jejich konzumaci. Lehké saláty jsou poměrně jednoduché a zvládne je i začátečník. Aby nám je rodina vítala jako zpestření, používejme do jejich příprav i třeba cizrnu, fazolky, či třeba grilovaná jablka s nadrobenou nivou nebo i kuřecí maso.To aby se nám drahé polovičky nerozčilovaly, že je nutíme být vegetariány.

přidejte na:

18. 07. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Případně můžeme přípravu jídla spojit se zeleninou - vyzkoušela jsem recept na cikánskou omáčku, až bude chvilka, dám ho sem.

Ajaja 19. 07. 2010, 08:44