Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Technické chyby, náprava a inovace

V nedávné době mohli naši uživatelé zaregistrovat drobné změny, které jsme provedli v rámci zlepšování našeho-vašeho portálu o vaření. Odstranili jsme drobné chyby, které trápily naše uživatele při vkládání nových receptů nebo článku do blogu a také jsme upravili propojení s facebookem přidáním ikonky "like it". V minulosti jste sice také mohli podobné tlačítko využít, ale na stránkách facebooku se objevila jen malá větička, že se vám líbí nějaký odkaz z našich stránek. Dnes se zobrazí celý recept i s popisem a můžete tak doporučit své recepty všem vašim známým. Je to určitě velká změna, jak můžete pomoci propagovat vaše oblíbené stránky mezi přáteli. Další drobnou úpravou do budoucna je příprava sReceptů pro Google + . Určitě jste již o této konkureci Googlu známějšímu Facebooku slyšeli. Prostřednictvím vašeho nového profilu na Google + můžete hlasovat pro naše stránky, k čemuž slouží ikonka na úvodní straně nahoře. Uvítáme každé nové komentáře k těmto změnám nebo kritiku stávajících nedostatků. Napište nám!

Šéfredaktor

29. 07. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře