Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tip na víkend pro milovníky piva!

Stále ještě nemáte plán na víkend? Máme pro Vás jedinečný tip. V sobotu 11.08.2013 se v areálu Hobbyparku Petra Bezruče uskuteční již 5. ročník pivních slavností. Milovníci chmelového moku určitě ocení nabídku 60 druhů točených piv. Chybět nebudou ani vyhlášené pivní soutěže a doprovodný program. 


Tip na víkend pro pivní milovníky!

Nevíte, co s dětmi? Vezměte je s sebou, jelikož i pro ně zde bude připraveno mnoho atrakcí, mezi nimiž jsou například: sklákadla, malý kolotoč, trampolíny či obří skluzavka. Vstupné na tuto akci činí pro dospělého jedince pouhých 40 Kč a za děti zaplatíte jen 15 Kč.

Loni se těchto slavností zúčastnilo přes 4000 lidí a vypilo se přes 11 tisíc piv. Vzhledem k tomu, že se nabízelo 35 druhů piva, očekává se, že toto číslo bude letos pokořeno. Pro případ nepříznivého počasí jsou připraveny párty stany, takže se nemusíte bát ani dešťových přeháněk.

A co se bude pít?
Avar černý ležák 12° švestka, Avar černý ležák 12° višeň, Avar ležák 12°, Avar ležák kvasnicový, Bazal, Bernard světlý 11°, Bernard tmavý 12°, Birell, Braník 11°, Franc grapefruit, Franc pomeranč, Franc švestka, Franc višeň, Gambrinus 11°, Generál 14°, Grošák 14°, Heineken světlý, Hoegaarden Witbier, Hradební černé 10°, Chacharek, Jubiler 16.8°, Kozel 11°, Krakonoš, Krušovice 10°, Krušovice 12°, Kvasar s přídavkem medu, Master pol. ležák 13°, Master tmavý ležák 18°, Ostravar 10°, Ostravar 12°, Ostravar Red 11°, Páter světlý ležák, Plzeň ležák, Primátor, Qásek 12°, Qásek polotmavá 13°, Radegast 10°, Radegast 12°, Ryzák 11°, Skřečoňský žabák 11°, Skřečoňský žabák 13°, Slezan 13° mandle, Slezan 13° med, Slezan 13° višeň, Slezan kvasnicový 11°, Slezan kvasnicový 13°, Starobrno 11°, Staropramen Cool Lemon, Staropramen Granát, Staropramen nealko, Staropramen nefiltrovaný ležák, Stella Artois, Svijanský Kníže 13°, Svijanský Kvasničák, Svijanský Máz 11°, Vratislav 11°, Záviš 12°, Zlatý Bažant 12°, poctivá 12° z Kozlovic a skvostně vyladěná 14° z Hukvald.

Na co se můžete těšit?
13,00 Reprodukovaná hudba
14,00 Kapela Rufus  
15,30 Soutěž vědomostní
15,45 Mužoreti - soubor DIREKT s.m.o. Kopřivnice - Valašští Mužoreti 
16,00 K2 - dívčí rocková kapela
17,00 Mužoreti - soubor DIREKT s.m.o. Kopřivnice - Cvičení mužů s krýgly a kužely
17,15 Soutěž držení krýgle
17,30 Kroky Michala Davida revival
19,00 Soutěž pití piva na čas
19,30 Team revival
21,30 Grog

Fotogalerie

Barbora Šumná

08. 08. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře