Ukládání potravin do mražáku

Již několik roků používáme pro ukládání potravin do maržáku umělé střeva na salám a slabší na kabanos. Tento způsob se nám velice osvědčil.

Do střev na salám dáváme: celé jahody, maliny, ostružiny, směs zeleniny do polévky/mrkev,petržel,kedlubna,kukučice,hráček,celer,květáák nakrájené na malé   kousky/, salátové okurky nakrájené na kolečka.

Do slabších střev dáváme: lehce spařený a rozmixovaný špenát, na kousky nakrájenou mrkev,petržel a celer, jako základ pod svíčkovou.

Konce je nutno řádně utáhnout, aby obsah nevytekl. Výhodou je to, že lze již dělat jednotlivé porce, které si  myslíme, že spotřebujeme najednou. Není zde ale ani nouze odebírat postupně jakékoliv množszví.

přidejte na:
Chybí obrázek

31. 03. 2010


Další články

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.