Vánoční brandnooz

Braník Černý

Možná jsi už slyšel o značkách Prelát, Malvaz nebo Mnichovák, což byla dříve velice oblíbená piva nejen mezi obyvateli Prahy. Chantecler Noir byl dokonce ozdobou nejedné pařížské restaurace na začátku 20. století. Na tuto tradici navazujeme uvařením Braníku Černého. Jedná se o tmavé výčepní pivo, které je lehké a dobře pitelné, s pořádným řízem, ale také krémovou pěnou. Je ideální i jako ingredience při vaření pivního guláše, k nakládání pivních buřtů nebo na marinovaná žebra.

Vyprošťovák Forte

Vyprošťovák Forte nabízí zcela nové složení, které účinně pomůže po nadměrné konzumaci jídla či alkoholu. Mírní příznaky kocoviny díky ověřené kombinaci jedlé sody a kyseliny vinné. Dále dodá tělu potřebné vitaminy a minerální látky, které po náročné noci organizmu chybí.

Hobžovy Strážnické brambůrky Paprikové

Paprikové Strážnické brambůrky jsou přesně tou novinkou, kterou chcete vyzkoušet. Chuť nejlepších brambor se po smažení v řepkovém oleji snoubí s kořením a výsledek stojí za to! Dokonale křupavé lupínky s jemnou, nasládlou chutí a barvou papriky. To vše bez umělých chuťových látek a barviv. 

Hašlerky Meduňka s Citrónem

Hašlerky, oblíbené české bylinné bonbony, přicházejí s novinkou s příchutí meduňky. Novinka kombinuje tradiční bylinnou recepturu na bázi anýzu, se svěžími tóny meduňky a citrónu. Výsledkem je unikátní mix chutí, který vás vždy příjemně osvěží a naladí. Meduňka je známá jako bylina, která snižuje stres, uklidňuje, uvolňuje, zpříjemňuje spánek, což oceníte především v dnešní hektické době plné stresu. K dostání jsou v praktické papírové krabičce do kapsy či kabelky.

Mutti Rajčatové pyré

Rajčatové pyré MUTTI Passata vyniká hustou strukturou, bez zbytků rajčatové slupky a semínek. Je vyrobeno za použití pouze 100% italských vysoce kvalitních rajčat. Tmavě červené rajčatové pyré s typickou vůní rajčat, sladkou chutí, krémovou a sametovou texturou je skvělé pro přípravu předkrmů, polévek a hlavních jídel.

Frisco Lesní ovoce

Dokonale sladěná chuť lesního ovoce v ochuceném cideru vás okouzlí! Kombinace sladších chutí s kyselkavými tóny osvěží a zachutná na každém večírku, či při sedánku s kamarádkou.

Frisco Brusinka

Frisco Brusinka v sobě skrývá tóny lehce sladkokyselých brusinek. Spíše sladší cider okouzlí chuťové buňky otevřené rozmanitosti a novým kombinacím.

Black Fox Herbal Fusion

Staň se součástí fascinujícího příběhu a nech se zlákat rafinovanou chutí elixíru z vybraných bylin s kapkou pomeranče. Chutná nejlépe dobře vychlazený!

Tretter‘s Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy značky Tretter‘s jsou alternativou klasických bramborových lupínků s rozdílem, že se jedná o čistě zeleninové lupínky, které jsou přirozeně bezlepkové a navíc neobsahují škrob. Tretter‘s Chips jsou vyráběny z té nejlepší zeleniny a vyrábí se ve dvou základních směsích řepa s celerem a pastinák s mrkví. Od ostatních výrobců se Tretter‘s Chips odlišují především tím, že jsou vyrobeny v České republice a obsahují opravdové koření!

     
přidejte na:
Šéfredaktor

04. 01. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář