Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Více prkének v kuchyni

Tak jako nože jsou určené každý na něco, tak používám i více prkének a když na jednom dokrájím zeleninu, tak jej umyji, dám uschnout a použiji další třeba na úpravu masa, po dokončení práce na něm, jej opět umyji a dám oschnout. Je to hygienické a zároveň mám jistotu, že potraviny mezi s sebou nic nepřejímají. Vím, že jinde to mají ještě vychytanější, ale zase to nechci přehánět.

27. 12. 2010


Přidat komentář
Ajaja
NO já si vystačím se základní sadou - velké a malé... Ale jinak je průběžně odmývám a kartáčuji, hygienik dosud nic nenamítal a tělo také problémy nesignalizuje :-))

Ajaja 28. 12. 2010, 07:31

Thumb
A o tom to je. Už jsem viděla, jak jedno prkénko stačí na celé vaření a to bez průběžné očisty.

28. 12. 2010, 09:11

Ajaja
No to by mi asi nedělalo dobře - dovedu si představit, že sice nakrájím cibuli a poté maso, ale naopak ne. Natož po takovém kuřecím - to drhnu prkénko obzvláště intenzivně...

Ajaja 28. 12. 2010, 12:29

Facebook komentáře