Vyloupané vlašské ořechy

Loni jsem si nakoupila velké množství vyloupaných vlašských ořechů. Většinou je dám do mrazáku, zalité ve fólii a vytlačený vzduch, nezaberou moc místa  a jsou stále chutné a po ruce.

Bohužel jsem nějaké loni nechala ve sklenici a tam mi žlukly.

Dozvěděla jsem se ještě o jedné šikovné  možnosti uskladnění, kde vydrží i 2 - 3 roky bez úhony!

Vymyté a suché zavařovací láhve naplňte vyloupanými ořechy - velikost si zvolte jakou upotřebíte, je lepší volit několik různých velikostí, uzavřete pevně víčkem a asi 20 minut zavařujte.

Uskladněte raději v temnu a chladnu.

přidejte na:
Roxana

05. 12. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.