Čokoládové hoblinky na zdobení:
Na zdobení dortů si doma a jednoduše vyrobíme čokoládové hoblinky sami. Postačí tabulku čokolády, jež hodláme strouhat, dát na pár hodin do mrazáku.
Šlehačka:
Pokud chceme obměnu šlehačky, zašleháme do ní trochu instantního cappuccina - získá trochu jinou barvu a příjemné aroma.
Mouka:
Moukou můžeme hodně pokazit, kvalitní mouku poznáme, když ji trošku promneme mezi prsty, pokud je správná - drží pohromadě.
Vejce:
Žloutky vydrží několik dnů v chladničce čerstvé, zakápneme li je trochou oleje, či zalijeme převařenou (vychlazenou) vodou.
Vychytávky na vánoce
11. 11. 2012
Fotogalerie
Další články
Komentáře
Přidat komentář© 2024, Railsformers s.r.o.