Zahájení prázdnin s BRAND BOX!

Po delší době k nám zavítal oblíbený Brand Box, a tak jsme se rozhodli pro vás jeho obsah vyzkoušet. Tento letní boxík mě mile překvapil, neboť jsem se již delší dobu chystala upéct svou první pizzu a vznikl tak rovnou i nový recept!

Začneme tedy tím nejpodstatnějším pro můj pečící pokus a tou je speciální vysokolepková mouka od Babiččiny volby – PIZZA mouka. Těsto z této mouky se opravdu dobře zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy. Použít ji můžete v receptech na slanou i sladkou pizzu, ale také i na foccaciu, calzone nebo ciabattu. Tak neváhejte vyzkoušet tuto hladkou mouku bez přidaných složek!

A když už jsem se pustila do pečení té pizzy, tak jsem k ní hezky využila další skvělý produkt z boxu, a to AJVAR jemný od Podravky. Ajvar je zeleninová směs z paprik, lilků a rajčat původem ze slunného Chorvatska. Na jehoZahájení prázdnin s Brandnooz box! výrobu je použita výhradně zelenina nejvyšší kvality s garancí čerstvosti díky zpracování do 3 hodin od sběru. Ajvar je zcela bez „éček“ či alergenů a pro své jedinečné složení je oblíbený také u vegetariánů a veganů. Použití ajvaru je velmi široké, kromě mého pokusu na pizzu, se používá např. jako příloha k jídlům na grilu, k pečeným a vařeným masům. Je také vynikající jako základ do pomazánek nebo do zeleninových jídel, omáček či polévek.

A již se dostáváme k třetímu produktu, který jsem rovněž vyzkoušela na mé první pizze, a to FEFERONY Jalapeño od efko. Sterilované papričky ve sladkokyselém nálevu jsou výborné, ale opravdu pálivé, tak opatrně při jejich konzumaci.

Tak pizzu mám již upečenou a opravdu se povedla. Na snídani jsem pro vás vyzkoušelaZahájení prázdnin s Brandnooz box! ovesnou kaši OAT BIO ENERGY, jak už název napovídá, jde o velice zdravý produkt, který neobsahuje přidaný cukr ani konzervanty, je bezlepkový, veganský a obsahuje velké množství ovoce. Příchuť COCONUT & COCOA nabízí lahodné souznění kokosu, kakaa a datlí a doslova vás nakopne energií. Ocenila jsem také její jemnost v podobě pomletých vloček, trochu mi tam chyběl cukr, a tak jsem si „dosladila“ banánem, který se k této příchuti ideálně hodil.

 

A teď se podíváZahájení prázdnin s BRAND BOX!me na nápojovou část produktů. Značku Jacobs není nutné představovat a varianta instantního cappuccina docela překvapila. Lahodnou kávičku z kavárny sice úplně nenahradí, ale jako alternativa na cesty či domácí kávičkování ideální. CAPPUCCINO je baleno v jednotlivých sáčcích, stačí jen zalít horkou vodou, zamíchat a nechat se překvapit hustou krémovou pěnou. BIG SHOCK! Irish coffeemléčný nápoj s instantní kávou s příchutí irského krému je opravdová mňamka pro letní osvěžení. Nenechte se zmást plechovkou a jejím designem pro energy drinky. Tohle je lahodné studené a příjemně sladké kafe, tak ho nezapomeňte nejprve dobře vychladit!

 

Zahájení prázdnin s Brandnooz box!

Na závěr jsem si nechala žitné čtverečky s černuchou KNÄCK SNACK od Racia, které mě oslovily ze všech produktů nejméně. Na první pohled sice působí velice zdravě, obsahují více než 55 % žitné mouky a černucha setá neboli černý kmín je oblíbená v tradiční medicíně a zároveň chuťově zajímavá. Co mě však odradilo, že jsou „zaprášené“ moukou.

Celkově tedy Brand Box – Léto 2021 hodnotím velice kladně a určitě neváhejte jeho produkty taky vyzkoušet!

přidejte na:
BB

30. 06. 2021

Fotogalerie


Mohlo by se vám líbit

Další články

Přidat komentář