Zahušťování - zdravě

Jak správně zahustit polévku, omáčku... Už tady bylo napsáno: opražená suchá mouka, instatní  bramborová kaše... Ano. Ale pokud jde o polévku, zkuste tu nejzdravější formu, tj. zahustit halvní surovinou. Zpravidla to bývá brambor či zelenina. Prostě část polévky, resp. této její suroviny odeberte, rozmixujte a vraťte zpět do polévky.

přidejte na:
Ajaja

06. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
To je velmi dobrá rada,ktorá by ma nenapadla,lebo sa hovorí,že zápražka s múkou nie je najzdravšia,potom už skôr zátrepka.niektoré jedlá sa zas dobre zahusťujú tvarohom,a pod.Dobrý je aj postrúhaný zemiak,zvlašť do kapustnice.

skutova.eva 08. 04. 2010, 23:09

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.