Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zahušťování - zdravě

Jak správně zahustit polévku, omáčku... Už tady bylo napsáno: opražená suchá mouka, instatní  bramborová kaše... Ano. Ale pokud jde o polévku, zkuste tu nejzdravější formu, tj. zahustit halvní surovinou. Zpravidla to bývá brambor či zelenina. Prostě část polévky, resp. této její suroviny odeberte, rozmixujte a vraťte zpět do polévky.

Ajaja

06. 04. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
To je velmi dobrá rada,ktorá by ma nenapadla,lebo sa hovorí,že zápražka s múkou nie je najzdravšia,potom už skôr zátrepka.niektoré jedlá sa zas dobre zahusťujú tvarohom,a pod.Dobrý je aj postrúhaný zemiak,zvlašť do kapustnice.

skutova.eva 08. 04. 2010, 23:09

Facebook komentáře