Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bourbon

Bourbon

Přidat na Pinterest
Lihovina. Jedinečná chuť se začíná tvořit již při uskladnění ve speciálních dubových sudech. Tam si nápoj dotváří svou jedinečnou image, ze které vám v mysli zůstane aroma medu, rozinek a másla. Už při prvním ochutnání osloví kořeněným prožitkem, který přetrvává.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Vepřový kotlet "BOURBON"

Vepřový kotlet "BOURBON"

Kotlety mírně naklepeme nebo použijeme tzv. tenderizer, osolíme a opepříme. Všechny ostatní ingredience sm...

Old fashioned

Old fashioned

Do sklenice vložíme kostku cukru, přidáme sodovku a mícháme, až se rozpustí cukr. Vložíme led, přilijeme wh...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Bourbon Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře