Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
čekanka štěrbák (endivie)

čekanka štěrbák (endivie)

Přidat na Pinterest
Stejně jako Čekanka obecná, má i Čekanka štěrbák mírně nahořklou chuť a i ona se může využít jak vařená, tak syrová do salátů. Pokud se rozhodnete Čekanku štěrbák zpracovat, využijte tmavé listy jako tepelně upravenou přílohu a světlé lístky do salátů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Čekankové rizoto s ovčím sýrem

Čekankové rizoto s ovčím sýrem

Šalotku nakrájíme na jemno a zpěníme ji na olivovém oleji. Poté přidáme rýži a chvíli restujeme. Zalijeme v...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí čekanka štěrbák (endivie) Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře