Čekankové rizoto s ovčím sýrem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

3560 kalorií
330.0g cukrů
232.0g tuků
100.0g bílkovin


Příprava

Šalotku nakrájíme na jemno a zpěníme ji na olivovém oleji. Poté přidáme rýži a chvíli restujeme. Zalijeme vínem a necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku kuřecího vývaru a nakrájenou čekanku (nejlépe červenou). Dusíme za občasného přilévání vývaru asi 20 minut.
Poté odstavíme, necháme trochu zchladnout a vmícháme máslo, strouhaný parmezán a sůl podle chuti. Necháme rozpustit.
Rozdělíme na talíře a podáváme ozdobené ovčím sýrem, slaninou a balsamicem.

přidejte na:
sonizna

04. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavé rizoto s čakankou

Svetlana 04. 02. 2016, 11:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

palino 05. 02. 2016, 10:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
moze zaujimavo chutit

dušanka 17. 10. 2016, 16:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rizoto celkom chutilo

hanka 06. 02. 2017, 10:48

Přidat komentář