Čekankové rizoto s ovčím sýrem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3560
kalorií
330.0g
cukrů
232.0g
tuků
100.0g
bílkovin
Příprava
Šalotku nakrájíme na jemno a zpěníme ji na olivovém oleji. Poté přidáme rýži a chvíli restujeme. Zalijeme vínem a necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku kuřecího vývaru a nakrájenou čekanku (nejlépe červenou). Dusíme za občasného přilévání vývaru asi 20 minut.
Poté odstavíme, necháme trochu zchladnout a vmícháme máslo, strouhaný parmezán a sůl podle chuti. Necháme rozpustit.
Rozdělíme na talíře a podáváme ozdobené ovčím sýrem, slaninou a balsamicem.
04. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.