Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čekankové rizoto s ovčím sýrem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3560 kalorií 330.0g cukrů 232.0g tuků 100.0g bílkovin

Příprava

Šalotku nakrájíme na jemno a zpěníme ji na olivovém oleji. Poté přidáme rýži a chvíli restujeme. Zalijeme vínem a necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku kuřecího vývaru a nakrájenou čekanku (nejlépe červenou). Dusíme za občasného přilévání vývaru asi 20 minut.
Poté odstavíme, necháme trochu zchladnout a vmícháme máslo, strouhaný parmezán a sůl podle chuti. Necháme rozpustit.
Rozdělíme na talíře a podáváme ozdobené ovčím sýrem, slaninou a balsamicem.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 02. 2016, Recept navštíven: 695x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé rizoto s čakankou

04. 02. 2016, 11:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

05. 02. 2016, 10:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze zaujimavo chutit

17. 10. 2016, 16:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto celkom chutilo

06. 02. 2017, 10:48

Přidat komentář

Facebook komentáře