Čekankové rizoto s ovčím sýrem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

3560 kalorií
330.0g cukrů
232.0g tuků
100.0g bílkovin


Příprava

Šalotku nakrájíme na jemno a zpěníme ji na olivovém oleji. Poté přidáme rýži a chvíli restujeme. Zalijeme vínem a necháme odpařit.
Poté přidáme naběračku kuřecího vývaru a nakrájenou čekanku (nejlépe červenou). Dusíme za občasného přilévání vývaru asi 20 minut.
Poté odstavíme, necháme trochu zchladnout a vmícháme máslo, strouhaný parmezán a sůl podle chuti. Necháme rozpustit.
Rozdělíme na talíře a podáváme ozdobené ovčím sýrem, slaninou a balsamicem.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zaujímavé rizoto s čakankou

04. 02. 2016, 11:07

Chybí obrázek
vyskúšam

05. 02. 2016, 10:07

Chybí obrázek
moze zaujimavo chutit

17. 10. 2016, 16:56

Chybí obrázek
rizoto celkom chutilo

06. 02. 2017, 10:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.