Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Parmazán/parmezán

Parmazán/parmezán

Přidat na Pinterest

Sýr, původem z Itálie. Obsahuje více než 30% tuku a bývá označován jako jeden z nejtvrdších sýrů. Charakteristickým znakem je dlouhá doba zrání – dva až tři roky. Kuchyni jej využijeme nastrouhaný na pizze, v zeleninových omáčkách na těstoviny chutná báječně, skvělé chuťové vlastnosti má také po zapečení.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Krémová polévka z medvědího česneku s parmazánem

Krémová polévka z medvědího česneku s parmazánem

Na směsi másla a oleje orestujeme nakrájenou cibuli do sklovita. Zalijeme vývarem a přidáme brambory nakráj...

Hovězí pupek s hranolky

Hovězí pupek s hranolky

Smícháme olivový olej, nasekaný rozmarýn, utřený česnek a bobkový list, balsamico a víno. Do tohoto naložím...

Panini s pestem a parmskou šunkou

Panini s pestem a parmskou šunkou

Nejprve si připravíme rukolové pesto: rukolu rozmixujeme s olivovým olejem a utřeným česnekem a slunečnicí....

Krůtí roláda s brusinkami a ořechovým pestem

Krůtí roláda s brusinkami a ořechovým pestem

Připravíme si pesto – ořechy nasekáme nahrubo, dáme do mixéru, přidáme bazalkové listy, sůl a 100 ml olivov...

Bramborové noky s rajčaty a bazalkou

Bramborové noky s rajčaty a bazalkou

Brambory uvaříme ve slupce den předem. Druhý den je nastrouháme, smícháme s moukou, trochou soli, vejci a p...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Parmazán/parmezán Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře