Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
černý rybíz

černý rybíz

Přidat na Pinterest

Jedná se o běžně pěstované ovoce na českých zahradách. Je bohatým zdrojem vitamínu C. Černý rybíz se řadí mezi rostlinné antioxidanty a slouží proti nachlazení a kašli. Hodí se k přímé konzumaci, přípravě marmelád, ovocných sirupů, jako přísada do buchet atd.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zasklená rybízová bublanina

Zasklená rybízová bublanina

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. P...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí černý rybíz Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře