Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zasklená rybízová bublanina

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
2920 kalorií 0.0g cukrů 111.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. Poté zašleháme zbývající mléko a mouku s prosátým kypřicím práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem, povrch srovnáme a posypeme rybízem. Upečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C do zlatova - asi 25 minut.

V nektaru rozmícháme pudinkové prášky s cukrem a uvaříme. Uvařené vylijeme na vychladlou bublaninu, povrch uhladíme, dáme vychladit a poté nakrájíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

27. 08. 2013, Recept navštíven: 2951x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem to s červeným rybízem, který jsem měla v mražáku. Vynikající

20. 12. 2014, 08:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla bublanina a dobrá

25. 11. 2015, 11:14

Přidat komentář

Facebook komentáře