Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zasklená rybízová bublanina

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

2920 kalorií, 0.0g cukrů, 111.0g tuků, 73.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. Poté zašleháme zbývající mléko a mouku s prosátým kypřicím práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem, povrch srovnáme a posypeme rybízem. Upečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C do zlatova - asi 25 minut.

V nektaru rozmícháme pudinkové prášky s cukrem a uvaříme. Uvařené vylijeme na vychladlou bublaninu, povrch uhladíme, dáme vychladit a poté nakrájíme.

JanaB

27. 08. 2013, Recept navštíven: 2793x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zasklená rybízová bublanina

Zasklená rybízová bublanina

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. P...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zasklená rybízová bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem to s červeným rybízem, který jsem měla v mražáku. Vynikající

20. 12. 2014, 08:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla bublanina a dobrá

25. 11. 2015, 11:14

Přidat komentář

Facebook komentáře