Zasklená rybízová bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2920
kalorií
0.0g
cukrů
111.0g
tuků
73.0g
bílkovin
Příprava
Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. Poté zašleháme zbývající mléko a mouku s prosátým kypřicím práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem, povrch srovnáme a posypeme rybízem. Upečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C do zlatova - asi 25 minut.
V nektaru rozmícháme pudinkové prášky s cukrem a uvaříme. Uvařené vylijeme na vychladlou bublaninu, povrch uhladíme, dáme vychladit a poté nakrájíme.
JanaB27. 08. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.