Zasklená rybízová bublanina

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2920 kalorií
0.0g cukrů
111.0g tuků
73.0g bílkovin


Příprava

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. Poté zašleháme zbývající mléko a mouku s prosátým kypřicím práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem, povrch srovnáme a posypeme rybízem. Upečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C do zlatova - asi 25 minut.

V nektaru rozmícháme pudinkové prášky s cukrem a uvaříme. Uvařené vylijeme na vychladlou bublaninu, povrch uhladíme, dáme vychladit a poté nakrájíme.

přidejte na:
JanaB

27. 08. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem to s červeným rybízem, který jsem měla v mražáku. Vynikající

20. 12. 2014, 08:59

Chybí obrázek
rýchla bublanina a dobrá

25. 11. 2015, 11:14

Chybí obrázek
vypadá to lákavě

12. 09. 2017, 09:16

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.