Rybízový džus
Nápoj, vyrábí se lisováním zralého rybízu. Nejčastěji v obchodech narazíme na džus z černého rybízu - charakteristickým rysem jsou větší, černé, matné bobule, které jsou na jazyku příjemně sladkokyselé. Obsahuje málo cukrů a zároveň mnoho vitamínů a minerálních látek. Do našeho těla se tak konzumací dostane vitamín C, B, draslík a železo. Tyto látky posilují náš trávicí systém. Nejkvalitnější džus je pak ten který obsahuje co nejméně konzervačních látek a velký podíl 100% šťávy, nejlépe chutná vychlazený. Pozor si však dávejme na častou konzumaci džusů – měli bychom náš pitný režim prokládat i čaji, minerální vodou apod., protože trvalé pití džusů by mohlo nepříznivě ovlivnit naši hmotnost.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografieKomentáře
Přidat komentář© 2024, Railsformers s.r.o.