Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybízový džus

Rybízový džus

Přidat na Pinterest
Nápoj, vyrábí se lisováním zralého rybízu. Nejčastěji v obchodech narazíme na džus z černého rybízu - charakteristickým rysem jsou větší, černé, matné bobule, které jsou na jazyku příjemně sladkokyselé. Obsahuje málo cukrů a zároveň mnoho vitamínů a minerálních látek. Do našeho těla se tak konzumací dostane vitamín C, B, draslík a železo. Tyto látky posilují náš trávicí systém. Nejkvalitnější džus je pak ten který obsahuje co nejméně konzervačních látek a velký podíl 100% šťávy, nejlépe chutná vychlazený. Pozor si však dávejme na častou konzumaci džusů – měli bychom náš pitný režim prokládat i čaji, minerální vodou apod., protože trvalé pití džusů by mohlo nepříznivě ovlivnit naši hmotnost.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zasklená rybízová bublanina

Zasklená rybízová bublanina

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a opět vyšleháme. P...

Ribín

Ribín

Do sklenky s ledem nalijeme slivovici, jablečný džus a rybízový džus. Promícháme a podáváme.

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Rybízový džus Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře