Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cizrnová mouka

Cizrnová mouka

Přidat na Pinterest
Mouka, bezlepková. Vyrobená z cizrny, což je luštěnina podobná chutí i vzhledem lískovým oříškům. K dostání jako instantní výrobek. Použití jako u běžné pouky – k zahuštění pokrmů, polévek, omáček. Vhodná k přípravě pomazánek. Při smíchání s pšeničnou moukou se využívá při přípravě nekvašeného chleba.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pappardelle z cizrny se ztraceným vejcem

Pappardelle z cizrny se ztraceným vejcem

Mouku smícháme se dvěma vejci a jedním žloutkem. Přidáme dvě lžíce olivového oleje a připravíme tuhé těsto....

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Cizrnová mouka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře