Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cukrová řepa

Cukrová řepa

Přidat na Pinterest

Cukrová řepa je dvouletá zemědělská plodina. Řadí se do čeledi laskavcovitých. Pěstuje se jeden rok, je řazená mezi okopaniny. Převážná část cukrové řepy je ukryta pod zemí ve formě zásobního kořenu - bulvy. 

Cukrová řepa se převážně používá pro výrobu cukru. 

 

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Polabský řepánek

Polabský řepánek

Řepu oloupeme, rozkrájíme na menší kusy a uvaříme. Vodu slijeme (využijeme do nádivky). Vychladlé řepy nah...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Cukrová řepa Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře