Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Halušky v prášku

Halušky v prášku

Přidat na Pinterest

První zmínky o haluškách se objevily v polovině 19. století. V této době patřilo mezi každodenní jídlo pro pracující vrstvu. Existuje několik druhů halušek a mají různé názvy např. jako trepanky či hičkoše. Halušky s brynzou (ale nejen s brynzou) jsou typické slovenské jídlo. Lidé si je buď zamilují, nebo nenávidí. Halušky v prášku jsou ideální pro lidi, kteří je milují, ale nemají dostatek času je připravit klasickou cestou. Příprava je velice jednoduchá a je popsaná na obalu.  

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Instantní halušky se zelím

Instantní halušky se zelím

Halušky uvaříme podle návodu na sáčku. Bokem povaříme sterilované zelí, ze kterého slijeme vodu a vyškvařím...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Halušky v prášku Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře