Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Instantní halušky se zelím

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

8 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Halušky uvaříme podle návodu na sáčku. Bokem povaříme sterilované zelí, ze kterého slijeme vodu a vyškvaříme na větší kousky nakrájenou slaninu . Uvařené halušky scedíme, propláchneme vodou a mírně polijeme olejem. Potom přimícháme zelí. Do toho můžeme vmíchat vyškvařenou slaninu, nebo jí můžeme halušky posypat.

heleen1

05. 10. 2009, Recept navštíven: 3944x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Instantní halušky se zelím

Instantní halušky se zelím

Halušky uvaříme podle návodu na sáčku. Bokem povaříme sterilované zelí, ze kterého slijeme vodu a vyškvařím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Instantní halušky se zelím Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do zelí bychpřidala jedno oloupané, nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

10. 03. 2014, 13:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

15. 06. 2016, 12:14

Přidat komentář
labe
Halušky jsou naše oblíbené jídlo.Taky kupuji halušky v prášku a příprava je pak velmi jednoduchá.

labe 05. 10. 2009, 17:03

Tatiana
no jako nevim, ale halušky z prašku snad umi pripravit kazdy :-D , ale nevim, proc je tam ten olej, kdyz slanina je mastna dost! Musi to byt premastene!

Tatiana 06. 10. 2009, 10:31

Facebook komentáře