Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Instantní halušky se zelím

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
8 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Halušky uvaříme podle návodu na sáčku. Bokem povaříme sterilované zelí, ze kterého slijeme vodu a vyškvaříme na větší kousky nakrájenou slaninu . Uvařené halušky scedíme, propláchneme vodou a mírně polijeme olejem. Potom přimícháme zelí. Do toho můžeme vmíchat vyškvařenou slaninu, nebo jí můžeme halušky posypat.


Přidat na Pinterest
heleen1

05. 10. 2009, Recept navštíven: 4307x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do zelí bychpřidala jedno oloupané, nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

10. 03. 2014, 13:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

15. 06. 2016, 12:14

Přidat komentář
labe
Halušky jsou naše oblíbené jídlo.Taky kupuji halušky v prášku a příprava je pak velmi jednoduchá.

labe 05. 10. 2009, 17:03

Tatiana
no jako nevim, ale halušky z prašku snad umi pripravit kazdy :-D , ale nevim, proc je tam ten olej, kdyz slanina je mastna dost! Musi to byt premastene!

Tatiana 06. 10. 2009, 10:31

Facebook komentáře