Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Holoubě

Holoubě

Přidat na Pinterest
Mládě divokého holuba. Jedno holoubě se hodí k přípravě pro jednu až dvě osoby (maximum). Oblíbeným receptem je nadívané pečené holoubě s brambory jako přílohou. Maso je křehké, při úpravě můžeme více kořenit, hodí se kmín, sůl, pepř, červená paprika, nejlépe chutná prsní část. K připravenému pokrmu se hodí bílá vína, ale i lehká červená.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Nadívaná holoubata

Nadívaná holoubata

Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat. ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Holoubě Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře