Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nadívaná holoubata

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
78 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat.

Vše smícháme a naplníme holoubata. Recept je dělán pouze orientačně a záleží na velikosti holubů i pečiva. Pokud jsme si nachystali nádivky více, nevadí, necháme ji volně na plechu s holoubaty. Holoubata omyjeme a nasolíme. Pečou se na přírodní způsob, ale kdo má rád koření, může si je posypat grilovacím, opepřit, přidat česnek apod. Poté vložíme nadívaná holoubata do zapékací mísy do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme cca 50 minut.

Bulb Tip k receptu

Já peču holoubata jen na chuť, takže na pekáči lze vidět i kuře. Nic nezkazíte tím, když si kuře dopečete stejně. Najíte se z toho rozhodně vice :-)


Přidat na Pinterest
Vera

26. 08. 2009, Recept navštíven: 8471x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
možno chutne ale nevyzera to lakavo

09. 10. 2016, 18:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star
može to byť celkom chutné masko

23. 01. 2017, 11:07

Přidat komentář
Barbora Dvouletá
jistě to budw velice chutné

Barbora Dvouletá 28. 08. 2009, 13:18

Facebook komentáře