Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Nadívaná holoubata

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

78 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat.

Vše smícháme a naplníme holoubata. Recept je dělán pouze orientačně a záleží na velikosti holubů i pečiva. Pokud jsme si nachystali nádivky více, nevadí, necháme ji volně na plechu s holoubaty. Holoubata omyjeme a nasolíme. Pečou se na přírodní způsob, ale kdo má rád koření, může si je posypat grilovacím, opepřit, přidat česnek apod. Poté vložíme nadívaná holoubata do zapékací mísy do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme cca 50 minut.

Bulb Tip k receptu

Já peču holoubata jen na chuť, takže na pekáči lze vidět i kuře. Nic nezkazíte tím, když si kuře dopečete stejně. Najíte se z toho rozhodně vice :-)

Vera

26. 08. 2009, Recept navštíven: 7396x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Nadívaná holoubata

Nadívaná holoubata

Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Nadívaná holoubata Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb.4659

Brambůrky se slaninou

Brambory si oškrábeme a omyjeme. Vložíme do hrnce s vodou a osolíme. Můžeme přidat i trochu kmínu. Až jsou ...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
možno chutne ale nevyzera to lakavo

09. 10. 2016, 18:12

Přidat komentář
Barbora Dvouletá
jistě to budw velice chutné

Barbora Dvouletá 28. 08. 2009, 13:18

Facebook komentáře