Nadívaná holoubata
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
78
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat.
Vše smícháme a naplníme holoubata. Recept je dělán pouze orientačně a záleží na velikosti holubů i pečiva. Pokud jsme si nachystali nádivky více, nevadí, necháme ji volně na plechu s holoubaty. Holoubata omyjeme a nasolíme. Pečou se na přírodní způsob, ale kdo má rád koření, může si je posypat grilovacím, opepřit, přidat česnek apod. Poté vložíme nadívaná holoubata do zapékací mísy do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme cca 50 minut.
Tip k receptu
Já peču holoubata jen na chuť, takže na pekáči lze vidět i kuře. Nic nezkazíte tím, když si kuře dopečete stejně. Najíte se z toho rozhodně vice :-)
Vera26. 08. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.